Over Ons

De onderneming LIS B.V.

LIS B.V. is als dochteronderneming van LIS AG een Nederlandse onderneming. LIS ontwikkelt en implementeert al meer dan 35 jaar software voor logistieke dienstverleners. Een team van meer dan 100 medewerkers werkt continu aan verbeteringen van ons productportfolio. Onder de productnaam WinSped wordt een breed scala aan oplossingen ontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund. Van routeoptimalisatie tot magazijnsystemen en van dataconversie tot webportals. Met de TMS software WinSped is LIS inmiddels marktleider in Duitsland. Het succes blijft niet beperkt tot Duitsland alleen. Onze recente groei en ambities binnen de Benelux maken dat we voor ons jonge NL-team op zoek zijn naar een IT-professional met lef, toewijding én die zich thuis voelt in een groeiende organisatie met korte communicatielijnen.

Naast vestigingen in Hamburg, Mühlacker, Memmingen en NL-Oldenzaal bevindt de hoofdvestiging zich in Greven. Midden in het Münsterland, gunstig gelegen bij de luchthaven Münster/Osnabrück en de autosnelweg A1. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij TMS, Transport Management Software. Met deze ervaring en onze moed, toekomstgerichte visies voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen te realiseren, gaan wij dagelijks uw uitdagingen aan.
En dat met succes! Momenteel zijn wij marktleider op het gebied van standaard software voor de logistieke markt. De  succesvolle expansie van ons werkgebied op de Europese markt laat zien dat de kwaliteit van onze producten en diensten ook internationaal toekomst heeft.