Historie

Succesvol sinds 1980

Met recht kan men zeggen dat wij, tenminste in onze branche, in de jaren 80 tot de EDV pionieren van het eerste uur telden. Geen van de andere aanbieders in de markt kunnen op een dergelijke lange ondernemershistorie terugblikken. De oorzaken hiervan liggen naast een onuitputtelijke inzet ook aan onze slimme en brede blik op de marktontwikkelingen in de branche. In de tijd dat zich meer en meer applicaties voor grote rekensystemen in de transporterende en producerende markt etaleerden, brachten wij naast onze eigen producten voor grootrekensystemen al in 1987 onze eerste PC-oplossing onder DOS op de markt.

De omzetting van het idee om via een gerenommeerd en breed ingezet systeemplatform gegevens van grootrekensystemen en servers professioneel te verwerken, werd in 1996 omgezet. WinSped®, onder Windows op elke „computer thuis“. Onder dit motto werd onze standaard oplossing onder het actuele Windows besturingssysteem tot marktleidende applicatie in de Duitse transportwereld. Ook de eisen van onze klanten, via internet directe verbindingen met hun ondernemingsprocessen te produceren, konden wij dankzij innovatieve vormgeving van onze productpolitiek met de invoering van WebSped® al sinds 1999 succesvol realiseren.

Ook vandaag de dag zijn onze ogen steeds naar voren gericht, om permanent voor ontwikkelingen en trends in onze markt vroegtijdig oplossingen en strategieën te ontwikkelen, om steeds de leidende systeemaanbieder voor logistiek- en transportmanagement te blijven.