Wissellaadbakkenbeheer

Waar zijn ze?

De actuele standplaats van wissellaadbakken (of containers, aanhangers, trailers, etc.) is informatie die vaak alleen uit de vrachtpapieren is op te maken. Vaak staan wissellaadbakken veel te lang bij uw klant en worden ze vergeten. Het WinSped®-wissellaadbakkenbeheer informeert u met één muisklik over de actuele standplaats. De integratie met boordcomputer, de mogelijkheid in het grafisch planbord wissellaadbakken op- en af te zetten en overzichtelijke standplaatslijsten maken de inzet van wissellaadbakken steeds actueel mogelijk in de planning.

Actuele en geplande standplaatsen

In configureerbare overzichten kan de planner direct zien waar wissellaadbakken staan, waarheen ze onderweg zijn en op welke ritten ze gepland zijn. Een notitie functie maakt het overbodig om met papiertjes te werken en de planning hoeft zich niet meer af te vragen welke wissellaadbak sinds wanneer waar staat.

Op- en afzetten automatisch via de boordcomputer

Zonder inzet van boordcomputers kunnen de standplaatsen via condities (bijvoorbeeld altijd afzetten bij de ontvanger of de wissellaadbak blijft tot handmatige wijziging op de truck) vereenvoudigd bijgehouden worden. Een nieuwe standplaats kan ook zonder transportopdracht aan een wissellaadbak toegewezen worden. Met boordcomputerintegratie kan de chauffeur op- en/of afzetten direct melden en dit wordt dan automatisch in WinSped® geregistreerd en weergegeven.