Wagenparkbeheer

Het perfecte wagenparkbeheer

 Verbonden met het grafisch planbord kunt u met deze module alle belangrijke informatie en afspraken van uw voertuigen en/of transportmiddelen beheren. Denk bijvoorbeeld aan APK- en/of VLG-keuringen, onderhoudstermijnen, e.d. Ook voertuighulpmiddelen zoals o.a. scanners, brandblussers, meeneemheftrucks, ADR-koffers, spanbanden  laten zich beheren in deze module.

Complete documentatie

Niet alleen in de planning, ook in het WinSped®-CRM worden alle voertuiggegevens getoond. Hier kunnen naast het afsprakenlijst ook eenvoudige reparatieopdrachten of schadelijsten geprint worden. Alle gebeurtenissen met een bepaald voertuig kunnen worden gedocumenteerd, voorzien van foto’s en/ of formulieren. Zo hebt u altijd een allesomvattend overzicht van de inzet van alle voertuigen en transportmiddelen in uw wagenpark.

 Module voertuigkostenbeheer (optie)

 Met deze module kunt u de levensloop per voertuig bijhouden. Met de levensloop wordt de kostenontwikkelingen van een voertuig gedurende zijn levensduur bedoeld, zoals de tankgegevens, afschrijvingen, onderhoud, schades en banden. Deze gegevens vormen de basis voor statistieken op voertuigniveau. Bijvoorbeeld verwachte vs. werkelijke kosten. Deze kunnen naar externe systemen geëxporteerd worden.