Grafisch planbord

Fleetmanagement in ėėn klik

Op het grafisch planbord worden alle ritten getoond. U kunt uw eigen overzicht samenstellen, bijvoorbeeld op voertuiggroep. In een overzichtelijke tijdlijn worden de opeenvolgende geplande ritten inzichtelijk gemaakt. Het programma maakt gebruik van duidelijke kleuren waaraan de status van de rit is af te lezen. Naar behoefte kunt u zoomen op detailniveau op minuut tot en weekoverzicht. Uiteraard kan vanuit het grafisch planbord de communicatie via de boordcomputer aangestuurd worden.

De virtuele tansportbegeleiding

Onvoorziene omstandigheden verstoren de planning. Door de Smart-filterfunctie kan de planner adequaat reageren. Bijvoorbeeld bij een technische mankement aan een voertuig kan het dichtstbijzijnde vervangende voertuig snel gevonden worden. Zo kunt u de klanten proactief informeren over de aangepaste levertijd.

De berichtenserver van WinSped® die direct met de boordcomputers van uw voertuigen in verbinding staat, verwerkt deze gegevens direct in de planning en help zo actief mee de planning te optimaliseren.

Fleetmanagement

WinSped® biedt een excellente interface naar fleetmanagementsystemen van alle grote fabrikanten. Zo is actuele informatie uit uw voertuigen direct in uw planning en grafisch planbord ter beschikking. Met WinSped® kunt u zelfs gelijktijdig gebruik maken van meerdere fleetmanagementsystemen.

Uw voordeel

WinSped® automatiseert uw workflow, laat communicatiekosten dalen, controleert de transportafwikkeling en zorgt voor een betere informatievoorziening naar klanten omdat constant de actuele status van uw zendingen ter beschikking staat.