Controling

Alle feiten tot in detail

 Hier onderscheidt WinSped® zich van andere Transport Management Systemen! Alle gegevens, cijfers en feiten van uw onderneming brengt WinSped® samen, vergelijkt en analyseert ze. U hebt meteen alle benodigde informatie in beeld.

WinSped® werkt met een heel duidelijke structuur. Met de orders stel je een rit samen, de opbrengsten worden geboekt per order, kosten worden op rit geboekt.

U verliest niets uit het oog

  • Nog niet volledig verwerkte opdrachten
  •  Voertuigopbrengsten 
  •  Marge per klant, gebied, opdracht, rit, de mogelijkheden zijn grenzeloos

 Het is snel in te zien. Dat is ideaal voor planners, want zij kunnen snel en makkelijk zien hoe rendabel elke rit is. De controller heeft direct inzicht in de periodeafsluiting en kan alle kosten eenvoudig analyseren. En staan er nog facturen open? Ook daar herinnert onze software u aan.

Indien de standaard analyses u niet de gewenste informatie verschaffen biedt WinSped® een eenvoudige exportfunctie naar programma’s zoals Microsoft®-Excel. Ook de integratie naar Qlikview behoort tot de mogelijkheden.

 Universele integratie

Alle boekingen worden automatisch in de gewenste boekhouding en kostenrekening opgenomen en zijn een betrouwbare basis voor het verrekenen van kosten tussen afdelingen en vestigingen. Het genereren van boekingen naar dochterondernemingen word bij eenzelfde boekhouding ondersteund. Indien de standaard analyses u niet de gewenste informatie verschaffen biedt WinSped® een eenvoudige exportfunctie naar Microsoft®-Excel en Microsoft®-Acces en opent zo alle mogelijkheden tot individuele analyses.

Intercompany verrekeningen

Is er sprake van een Holdingstructuur met zelfstandige dochterondernemingen, dan beschikt deWinSped®-software over geautomatiseerde uitwisseling van boekingen tussen de verschillende dochterondernemingen (intercompany verrekening).